Ενημέρωση

10/3/'10 - Μεγάλη αναταραχή επικρατεί με τα νέα μέτρα. Οι πανικόβλητοι πολίτες τρέχουν και δε προλαβαίνουν, οι παρουσιαστές ακούνε την καρέκλα τους να τρίζει, όλοι και στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα αναστατωμένοι δεν ξέρουν τι θα ξημερώσει κατά το "ας φέξει και να δούμε τίνος μάνα κολυμπάει". Το κυριώτερο - οι έρμοι συνταξιούχοι: "Να πληρώσουν αυτοί που φάγανε τα λεφτά" - κάτι που το λένε και άλλοι πολλοί: Για να περάσει η γραμμή πως ο κος Παπανδρέου πραγματικά αγωνίζεται και κινείται προς την κατεύθυνση της αναμόρφωσης της Οικονομίας θα πρέπει να δικαστούν και να φυλακιστούν όσοι έφαγαν τα λεφτά...

29/10/'11 - Άγριος προπηλακισμός προέδρου κ. Καρόλου Παπούλια κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Τα μάζεψε κακήν κακώς και αποχώρησε από την παρέλαση! Μα τι περίμενε; Πως θα τον έρραιναν με άνθη; Υποστηρικτής του "απ' το κακό στο χειρότερο" (προς αποφυγήν του μη χείρονος) ακραιφνής υποστηρικτής της θεωρίας "Το μη χείρον βέλτιστον", δεν καταλαβαίνει πως βαδίζουμε στους "βάλτους των χοίρων" - ενδεχομένως... κι αυτή η ζοφερή κατάληξη αυτού του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ που ονομάζεται κατ' ευφημισμόν "σωτηρία της πατρίδος" δεν είναι τίποτε άλλο - αν το δεις ψυχρά και αποστασιοποιημένα ένα ακόμη περιστατικό του "δόγματος του σοκ".

Προφανώς θέλουν την Ελλάδα οι Γερμανοί για να αντλήσουν όσα κέρδη μπορούν από μια χώρα στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Θα την κρατούν εκεί δέσμια όσπου να πάρουν ό,τι μπορέσουν και μετά "ο Θεός βοηθός"! Η σωτηρία για έναν λαό, δεν έρχεται μετά από μύριες ταλαιπωρίες και βάσανα, αλλά αμέσως βλέπεις καθαρά το χέρι που τείνεται προς εσέ για να βοηθήσει και όχι για να κρεουργήσει! Μ' όλα τα παραπάνω - έστω και σαν υπόνοιες η παραμονή του κ. Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας κρίνεται προβληματική και λίαν επικίνδυνη!